Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Web Audit Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Evaluare site - audit de site
35487 lei
Brand
evaluare-audit-site
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
mai multe informatii pe:
http://www.siteaudit.ro/auditare/
ce-va-poate-oferi-o-evaluare-independenta-a-site-ului-dumneavoastra.html

“90% dintre site-urile web au o usabilitate scazuta. Daca cele mai multe site-uri sunt proaste, dumneavoastra puteti atrage multi clienti daca aveti un site usor de folosit si care satisface nevoile reale ale utilizatorilor. “

Sa analizam site-ul dumneavoastra

Dar clientii si vizitatorii site-ului dumneavoastra gandesc la fel? Aceasta este intrebarea. O intrebare ce naste alte intrebari cheie despre site-ul dumneavoastra:

* Este site-ul dumneavoastra, mai bine zis prezenta online a companiei, capabila sa atinga scopurile pe care le-ati stabilit la lansare?
* Reprezinta site-ul un instrument prin care se intorc investitiile in el? Cu alte cuvinte produce un leu in plus fata de banii investiti?
* Design-ul, stilul, continutul, functionalitatea si tehnologiile folosite in site servesc scopului propus?
* Compania dumneavoastra profita de toate mijloacele pentru a extrage maximum posibil din prezenta pe Internet?
* Credeti ca site-ul dumneavoastra nu poate fi mai bun?

Veti putea sa raspundeti probabil la multe din intrebarile acestea. Echipa dumneavoastra de dezvoltare a site-ului, fie ca este vorba de angajati sau de o companie specializata, sunt indreptatiti sa aibe un punct de vedere. Mai mult, puteti oricand sa chestionati utilizatorii site-ului dumneavoastra printr-un sondaj. Cu toate acestea cat de increzator sunteti in faptul ca raspunsurile la intrebarile de mai sus vor fi toate da?

“4% dintre clientii nesatisfacuti vor contacta compania pentru a se plange. 96% vor folosi serviciile altor companii fara va comunica acest lucru.” - Webpartner.com

Evaluarea independenta a site-ului

Si din aceste intrebari se vor naste numeroase alte intrebari. Problema este sa raspunzi la intrebarile potrivite. Aici intervine un evaluator independent si experimentat, neinteresat in afacerea respectiva. El va pune intrebarile potrivite, si cu ajutorul raspunsurilor va oferi recomandarile necesare companiei ce administreaza site-ul pentru a duce proiectul online catre urmatorul nivel. Cel al competitivitatii si al profitabilitatii.

[...]

“Daca un client va avea o experienta proasta pe site-ul dumneavoastra, va povesti acest lucru, in medie, la 10 alti oameni.” - Forester Research, 1998

Utilizatorii internetului au cerinte din cele mai complexe, uneori pot fi chiar nepotrivit de galagiosi in a-si reclama drepturile. Ei isi permit sa fie asa. Competitorii sunt doar la un click distanta. Va puteti permite sa nu rezolvati nevoile acestora in paginile site-ului dumneavoastra?

O evaluare din partea SiteAudit.ro va va pregati site-ul pentru o audienta din ce in ce mai pretentioasa. Intrebarea finala este: „Va puteti permite sa nu aveti site-ul evaluat?”

mai multe informatii pe:
http://www.siteaudit.ro/auditare/
ce-va-poate-oferi-o-evaluare-independenta-a-site-ului-dumneavoastra.html
Din Gura in Gura